Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

20des13


Torna la consigna «Nosaltres parim, nosaltres decidim»


La reforma de la Llei de l'avortament que ha anunciat aquest divendres el govern espanyol ha motivat una convocatòria de concentracions en contra a les seus del PP de les principals ciutats catalanes. La iniciativa ha corregut a través de les xarxes socials Facebook i Twitter a través d'etiquetes com ara #avortamentlliure .

A partir de les set de la tarda hi havia convocades concentracions a les seus de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, a banda d'altres localitats com ara Mataró, Premià de Mar, Rubí, Sabadell, Terrassa o València. A Barcelona, Girona i Tarragona desenes de persones s'han concentrat davant les seus cridant consignes com ara 'Nosaltres parim, nosaltres decidim'.

A Barcelona també hi ha hagut concentracions davant la seu de la Delegació del Govern espanyol. La diputada ecosocialista Laia Ortiz i el diputat al Congrés Josep Maria Coscubiela hi han participat.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 20des13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 24Dec13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.