Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

18set15


El president de la farmacèutica Almirall adverteix els seus treballadors de les «conseqüències» de la independència


El president d'Almirall Prodesfarma, Jorge Gallardo, s'ha dirigit aquest divendres al conjunt de la plantilla per advertir-los dels efectes que, al seu parer, tindria la independència de Catalunya. En un vídeo que ha circulat per la intranet de l'empresa, al voltant de les dues de la tarda, Gallardo ha mostrat la seva "preocupació" per "les possibles conseqüències per a la companyia que poden derivar-se del resultat de les eleccions del 27 de setembre".

Gallardo s'ha vist "moralment obligat" a llançar aquest missatge, segons assegura ell mateix en un document audiovisual en què assenyala les derivades de constituir un estat independent. El responsable de la farmacèutica no demana el vot per cap partit en concret, però amb el seu missatge convida a no decantar-se a favor de les opcions partidàries d'un nou estat sobirà, com són Junts pel Sí i la CUP. "Es planteja per part d'alguns partits la possibilitat de declarar unilateralment i sense diàleg la independència de Catalunya, la qual cosa comportaria automàticament l'exclusió de la Unió Europea, com han avisat repetidament la Comissió i els presidents europeus", afirma Gallardo en el vídeo.

Per acabar de deixar clar el seu missatge, el president d'Almirall Prodesfarma pronostica les conseqüències que, des del seu punt de vista, tindria la independència de Catalunya per la companyia farmacèutica. "Tenint en compte la nostra situació com a empresa, amb vendes importants a la resta d'Espanya i a diversos països europeus, on tenim filials, em preocupa extraordinàriament la situació que es crearia en detriment del nostre bon funcionament", subratlla Gallardo en un vídeo que si bé ha circulat per la xarxa interna de l'empresa, ha quedat esborrat just després de la seva emissió.

[Source: Nació digital, Barcelona, 18set15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 21Sep15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.