Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

15set15


El Govern explica el procés sobiranista al Parlament belga


Una delegació del govern català, encapçalada pel secretari d'Afers Exteriors, Roger Albinyana, i el representant permanent del govern a la UE, Amadeu Altafaj, ha visitat aquest matí el Parlament federal de Bèlgica i s'ha reunit amb la Comissió de Relacions Exteriors per informar sobre el procés d'independència i de les eleccions del 27-S.

Un dels diputats que ha rebut la delegació catalana és Peter Luykx, de la N-VA flamenc, que ja va assistir a la manifestació de la Via Lliure a la República Catalana a la Meridiana de la Diada.

Bèlgica és el sisè país que ha tractat el procés sobiranista català en la seva cambra legislativa, després dels Estats Units, Paraguai, Dinamarca, Irlanda i l'Uruguai.

[Font: Nació digital, Barcelona, 15set15]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 21Sep15 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.