Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

01jun14


Sis detinguts i 225 identificats, balanç dels aldarulls per Can Vies


Sis detinguts -quatre adults i dos menors- i 225 identificats és el balanç dels aldarulls al final de la manifestació de suport a Can Vies que va recórrer aquest dissabte el centre de Barcelona.

La majoria de les identificacions es van produir de matinada a la confluència de la Gran Via amb Rocafort, on els Mossos d'Esquadra van encerclar més d'un centenar dels manifestants i els van obligar a identificar un per un (amb foto del DNI i filmació de cap a peus, segons alguns dels joves registrats).

Entre les destrosses per la batalla campal entre la Rambla del Raval i l'avinguda de les Drassanes destaquen dos cotxes cremats -un totalment- i set parcialment, contenidors incendiats i vidres trencats de sucursals bancàries. Segons l'Ajuntament, el cost dels desperfectes és de 38.000 euros.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 01jun14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 03Jun14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.