Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

04mar16


El Partit Popular exigeix la suspensió del Departament d'Afers Exteriors


El PPC ha entrat per registre al Parlament de Catalunya una moció per demanar que el Tribunal Constitucional compleixi la suspensió del Departament d'Afers i Relacions Institucionals, Exteriors i Transparència, abans anomenat Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència. El coordinador general del partit, Xavier Garcia Albiol, vol evitar així "respostes ambigües" per part del president de la Generalitat i els diferents grups polítics, ja que amb la moció es veuran obligats a posicionar-se en una votació.

En aquesta mateixa línia, els populars han presentat també un recurs a la mesa del Parlament contra les ponències conjuntes de JxSí i la CUP per tirar endavant les anomenades lleis de "desconnexió". Amb tot, Albiol lamenta que els independentistes no respectin la legalitat catalana: "Es prenen el Parlament de Catalunya com si fos un parlament de fireta".

[Font: Nació digital, Acn, Barcelona, 04mar16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 07Mar16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.