Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

17mai16


ERC vol ser «la força més votada» el 26-J perquè «guanyi l'independentisme»


ERC ha reunit el seu consell nacional per ratificar la llista en a les eleccions espanyoles del 26-J, uns comicis que els republicans encaren amb l'objectiu de "fer que l'independentisme sigui la força més votada", segons ha expressat la secretària general dels republicans, Marta Rovira. "Tornarem a guanyar, fa molt de temps que l'independentisme guanya a les urnes", ha afegit.

D'altra banda, en contra dels que creuen que encara cal anar a Madrid a "demanar permís", Rovira ha assegurat que "això s'ha acabat". "No ens donaran permís per a res", ha reblat, després de fer referència a lleis recentment recorregudes pel govern espanyol en matèries com la pobresa energètica i l'habitatge.

"Portem 40 anys demanant permís i sempre sempre ens han dit que no", ha insistit la secretària general dels republicans, per acabar recordant que sempre que s'ha aconseguit un acord polític "s'ha incomplit".

La candidatura dels republicans ha experimentat un petit canvi en la llista al congrés espanyol de la demarcació de Barcelona. Concretament, Carolina Telechea substitueix Mirella Cortés en el número 6.

Els caps de llista a la cambra baixa espanyola segueixen intactes. Gabriel Rufian per Barcelona, Jordi Salvador per Tarragona, Teresa Jordà per Girona i Xavier Eritja per Lleida. Pel que fa al senat, segueixen Santi Vidal per Barcelona, Miquel Aubà per Tarragona, Jordi Martí per Girona i Miquel Àngel Estradé per Lleida.

[Font: Nació digital, Barcelona, 17mai16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 19May16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.