Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

10dic12


ERC no acceptarà cap acord amb CiU que posposi el referèndum més enllà del 2014


ERC no està disposada a allargar el procés que ha de portar a la convocatòria d'un referèndum d'independència. En les converses amb CiU, els republicans han deixat clar que no acceptaran cap acord que posposi la consulta més enllà del 2014. "No contemplem cap hipòtesi que vagi més enllà del 2014", ha destacat aquest dilluns el secretari de comunicació, Oriol Amorós, durant la roda de premsa posterior a la reunió de la permanent nacional d'ERC. En cas que CiU es negui, "no hi haurà acord".

Amorós ha explicat que confia que les converses acabin satisfactòriament el més ràpid possible i ha indicat que, a més del referèndum, el pacte de viabilitat garantirà que no es produeixi "cap retallada ideològica".

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 10dic12]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 11Dec12 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.