Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09jun16


Fèlix Millet i Jordi Montull, absolts pel cas de l'hotel del Palau


La sala penal del Suprem ha revocat la condemna a un any de presó imposada per l'Audiència de Barcelona a l'expresident de la Fundació Palau de la Música Catalana, Fèlix Millet, i a l'exdirector de la Fundació, Jordi Montull, per delictes de tràfic d'influències en relació amb el projecte de construir un hotel de luxe al costat del Palau, el qual no va tirar endavant, segons ha avançat el diari El Español i posteriorment ha confirmat el TSJC.

Tots dos han estat absolts en aquest assumpte, que és una ramificació de les diligències pel saqueig del Palau, encara pendent de judici. És la segona vegada que el Suprem anul·la les sentències emeses per l'Audiència de Barcelona en el cas de l'hotel del Palau.

[Font: Nació digital, Barcelona, 09jun16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 10Jun16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.