Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

22jun16


Fernández Díaz denuncia ara una conspiració contra ell


El ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, ha denunciat aquest dimecres una conspiració contra ell després que s'hagin fet públiques les converses amb el director de l'Oficina Antifrau. El candidat del PP per Barcelona considera que ell és una "víctima" en tot aquest cas, alhora que s'ha mostrat sorprès pel fet que aquestes gravacions hagin sortit quan falten quatre dies per les eleccions generals.

En aquest sentit, Fernández Díaz s'ha mostrat convençut que aquestes gravacions no haurien vist la llum si no hi haguessin unes eleccions pel mig, alhora que ha denunciat que aquestes gravacions han estat editades i fragmentades prèviament a la seva publicació. "Estan tretes de context", ha assegurat. Amb aquesta voluntat d'espolsar-se responsabilitats, el candidat popular ha carregat directament contra Podem, C's i, fins en quatre ocasions, contra els partits independentistes per les seves peticions de dimissió "sense que hi hagi hagut una investigació prèvia".

El polític del PP ha carregat els neulers també contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha assegurat que aquest cas és un "GAL informatiu", i ha indicat que aquestes declaracions no estan a l'alçada del seu càrrec. Per reblar la declaració, Fernández Díaz ha assegurat que no li farà "el favor de dimitir" al president català.

En relació a la implicació de Mariano Rajoy en aquest cas -una nova filtració indica que n'estava informat-, Fernández Díaz ha assegurat que el líder del PP "no en sabia res", i que va ser just ahir després de la publicació d'aquestes gravacions quan va informar Rajoy sobre aquesta qüestió.

[Font: Nació digital, Barcelona, 22jun16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 23Jun16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.