Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

23jun16


Interior i Antifrau conspiraven per imposar una direcció de CDC contrària al procés


Liquidar l'actual direcció independentista de Convergència Democràtica i substituir-la per d'altres polítics contraris al procés d'independència i a l'aliança amb ERC era una de les prioritats de la trama entre el ministre de l'Interior i el director de l'Oficina Antifrau, segons mostraran les gravacions que aquesta tarda donarà a conèixer el diari digital Público.es, ha explicat el seu director, Carlos Enrique Bayo a Catalunya Radio aquest matí.

L'entrevistadora, Mònica Terribas, ha suggerit a Bayo si el líder promocionat per Fernández Díaz, era l'exconseller de Justícia, Germà Gordó, una pregunta a la qual el periodista no ha volgut respondre -"els suggeriments són diversos", ha dit-, i s'ha remès a les gravacions que aquesta tarda sortiran a la llum.

De tota manera, Bayo ha afegit que les operacions per ensorrar membres destacats del moviment independentista a base d'inventar escàndols no es limitaven a dirigents de partits parlamentaris, sinó que s'estenien a moviments socials. I en especial a entitats com els ajuntaments independentistes i "alguns dels alcaldes que s'havien destacat més" en les mobilitzacions massives dels darrers anys.

Bayo s'ha mostrat escandalitzat pel fet que el ministre Fernández Díaz i el director de l'oficina Antifrau, Daniel de Alonso, fins i tot destriessin quins són els jutges que podrien col·laborar més fàcilment en unes operacions de desprestigi i persecució que ha qualificat d'antidemocràtiques.

[Font: Nació digital, Barcelona, 23jun16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 23Jun16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.