Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

23jun16


La policia espanyola també va investigar Carme Forcadell i la seva família


El Ministeri de l'Interior espanyol va utilitzar el 2013 els serveis secrets de la policia per elaborar informes on s'investigava (i s'intentava criminalitzar) alguns dels principals dirigents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), un dels motors del sobiranisme. Entre aquests, n'hi ha un sobre la presidenta de l'entitat en aquell moment, Carme Forcadell, i actual presidenta del Parlament, segons informa la Cadena Ser.

En aquest cas, es va fer un seguiment de Forcadell, el seu marit, els seus dos germans i els seus dos fills. La policia va investigar les propietats de la família, així com els comptes corrents de l'ANC.

L'informe, entre d'altres comentaris, assenyala que la cúpula de l'ANC, formada per 30 persones, té per objectiu separar Catalunya de la resta d'Espanya, amb l'ajuda de CiU, que subvenciona els mitjans de comunicació perquè facin "propaganda" del moviment independentista.

A més, també s'apunta que el "més interessant de l'informe" és que, fruit de la investigació s'ha pogut saber que alguns membres de l'ANC havien col·laborat amb Terra Lliure o ETA.

[Font: Nació digital, Barcelona, 23jun16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 23Jun16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.