Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

17jul16


Resposta de Tardà a Colau: «No emmerdeu ERC en les vostres negociacions amb el PSOE»


La proposta de Podemos de presentar el català Xavier Domènech com a candidat a la presidència del Congrés dels Diputats espanyol ha trobat una immediata i dura resposta per part del diputat republicà Joan Tardà, que ha demanat a Ada Colau "no emmerdeu Esquerra en les vostres negociacions amb el PSOE i les d'aquests amb Ciutadans".

Justament, l'alcaldessa de Barcelona havia piulat aquesta tarda que amb la candidatura de Domènech, cap de llista d'En Comú Podem per Barcelona, sobre la taula era possible aconseguir una majoria a favor i que ara esperava que ERC i CiU (sic) s'hi sumessin. La votació tindrà lloc aquest dimarts.

Més tard, ha estat el cap de llista per ERC a Madrid, Gabriel Rufián, qui s'ha preguntat perquè és bo per a Podem arribar a acords amb els ex-convergents en alguns temes i en d'altres no.

[Font: Nació digital, Barcelona, 17jul16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 26Jul16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.