Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

29jul16


Unió no arriba a un acord amb els bancs i es veu abocada a un concurs de creditors


El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha enviat una carta a la militància per informar que el partit no ha pogut arribar a un acord amb els bancs i es veurà abocada a un concurs de creditors.

Els democratacristians estaven negociant per arribar a un conveni que permetés garantir la viabilitat econòmica del partit mentre ja s'estaven impulsant iniciatives com un Expedient de Regulació de l'Ocupació (ERO) o la posada en venda de la seu central. "Em dol comunicar-vos que, finalment, no hem pogut tancar el conveni amb els creditors, la qual cosa ens obliga a continuar el procés concursal", diu Espadaler en la seva missiva.

Espadaler ha assegurat que segueix creient que les idees que defensa Unió "continuen essent perfectament vigents i més necessàries que mai", tot i que ha reconegut "la dificultat de definir el futur més immediat".

"És temps d'assumir la realitat per difícil que sigui, de gestionar-la amb honestedat i intel·ligència política i, sobretot, de mirar endavant", afegeix el secretari general del partit, que ha recordat que estar "al final d'un camí o al principi d'un renovat projecte és una decisió" que està en mans dels militants.

[Font: Nació digital, Barcelona, 29jul16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 01Aug16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.