Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

18oct16


Nou intent de la diplomàcia espanyola de torpedinar un acte sobre la independència


L'ambaixada espanyola a Bèlgica ha intentat boicotejar un acte sobre la independència de Catalunya que se celebrava aquest dimarts a Brussel·les, segons avança el diari Ara. En aquest cas, es tractava d'un debat organitzat pel Diplocat a la universitat de Lovain-la Neuve en el qual hi participava el representant permanent de la Generalitat davant la Unió Europea (UE), Amadeu Altafaj.

Tot ha començat quan Laura Martínez, consellera de l'ambaixada, ha començat a criticar el contingut de la conferència en el torn de preguntes. Després que el president de l'Institut de Ciències Polítiques de Lovain-la-Neuve, Michel Liegeois, li hagi retret el contingut de les seves intervencions, Martínez ha revelat que treballava per a l'ambaixada espanyola a Bèlgica.

"No sé com és la diplomàcia espanyola, però està clar que el que ha fet no és la forma més diplomàtica de fer les coses", ha assegurat Liegeois en direcció a la presumpta estudiant.

[Font: Nació digital, Barcelona, 18oct16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 20Oct16 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.