Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

29des16


Homs no recorrerà la decisió del Suprem: «Em guardo tota l'artilleria per al judici»


El líder del PDECat al Congrés, Francesc Homs, ha anunciat aquest dijous que no recorrerà la decisió del Tribunal Suprem (TS) de voler jutjar-lo per la consulta sobiranista del 9 de novembre del 2014: "No presentaré recursos estèrils. Em guardo tota l'artilleria per al judici".

Ho ha dit en roda de premsa, després que avui el TS hagi posat fi a la instrucció de la causa a Homs, per la qual se li imputen delictes de prevaricació i desobediència, en entendre que va actuar de manera "arbitrària" i contrària a dret en desobeir la suspensió del Tribunal Constitucional.

Homs ha insistit en defensar el seu paper en l'organització de la consulta: "Allò que vam fer ho vam fer en ple coneixement i en plena consciència i ho tornaríem a fer", i ha assegurat que aquest judici no frenarà la celebració d'un referèndum d'independència a Catalunya per al 2017.

[Font: Nació digital, Barcelona, 29des16]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 02Jan17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.