Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

04mar17


Marta Rovira assegura que el Consell de Garanties no ha tombat cap partida per al referèndum


La portaveu parlamentària de JxSí i secretària general d'ERC, Marta Rovira, està convençuda que el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries sobre els pressupostes no ha posat en dubte cap partida per al referèndum. "De fet, ho avala, no ha posat en dubte ni un cèntim d'euro", ha assegurat aquest dissabte sobre els 5,8 milions per a processos electorals que l'òrgan consultiu empara.

A més, i sobre la disposició addicional 31a considerada inconstitucional, Rovira entén també que el Consell de Garanties diu alhora que "no pot determinar la legalitat d'un compromís polític" com és la convocatòria d'un referèndum. En una entrevista a Catalunya Informació aquest dissabte, Rovira ha assegurat que ara JxSí i CUP debatran quina de les opcions sobre la taula per la tramitació del pressupost acaben "acordant", i en aquest sentit ha afirmat que s'han "emplaçat per parlar-ne la propera setmana".

[Font: Nació digital, Barcelona, 04mar17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 06Mar17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.