Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

04mar17


Millo avisa que el govern espanyol actuarà si el Parlament no retira la partida del referèndum


El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha avisat la Generalitat que l'executiu de Mariano Rajoy "no es quedarà de braços creuats" si el Parlament no elimina la partida destinada al referèndum dels pressupostos pel 2017. En una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies, Millo ha apuntat que el que cal fer ara és "deixar treballar els grups parlamentaris" perquè elaborin uns comptes "plenament constitucionals".

Tot i que el delegat espanyol a Catalunya ha reconegut que el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries "no és vinculant", Millo també ha recordat al govern de Carles Puigdemont que "s'han de tenir en compte" les resolucions que dicta. "No seria la primera vegada que es modifica un pressupost a instància d'un dictamen del consell. Sempre s'ha fet cas al que diuen i aquest cop no ha de ser diferent", ha reblat.

[Font: Nació digital, Barcelona, 04mar17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 06Mar17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.