Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

27des12


Homs, Gordó, Munté, Espadaler i Vila entren al nou govern de Mas


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat aquest dijous els membres que formaran part del nou govern, dels quals destaquen la incorporació de Ramon Espadaler, d'Unió, al capdavant de la conselleria d'Interior; Germà Gordó, fins ara a la secretaria del govern, passa a ocupar Justícia; el fins fa poc portaveu del govern, Francesc Homs, s'encarregarà de la nova conselleria de Presidència i Afers Exteriors; l'actual alcalde de Figueres, Santi Vila, passa a ocupar Territori i Sostenibilitat; i Neus Munté serà la nova consellera de Benestar Social i Família.

Tal com ja va avançar el mateix Mas el dia de Nadal, es tracta d'un executiu de continuïtat en què repeteixen en el càrrec Joana Ortega (Governació, Relacions Institucionals i Vicepresidència), Andreu Mas-Colell (Economia i Coneixement), Ferran Mascarell (Cultura), Irene Rigau (Ensenyament), Josep Maria Pelegrí (Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació Medi Natural) i Boi Ruiz, (Salut) que es mantenen en els departaments que ja ocupaven. La novetat està en Felip Puig, que tot i mantenir-se en el govern, canvia de cartera, i passa a encapçalar la conselleria d'Empresa i Ocupació, fins ara en mans de Francesc Xavier Mena.

Els nous consellers prendran possessió del càrrec aquest mateix dijous a les 17h de la tarda al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 27des12]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 02Jan13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.