Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

05jul17


Rajoy qualifica ara el procés de «deliri autoritari i frontista»


El president del govern espanyol, Mariano Rajoy ha advertit aquest dimecres que "els deliris autoritaris i frontistes", en referència al procés independentista a Catalunya, "mai podran vèncer la serenitat i equilibri del nostre estat democràtic". L'endemà de la presentació de l'esborrany de la llei del referèndum, Rajoy ha introduït la qüestió en unes jornades sobre creixement empresarial a la Cambra de Comerç d'Espanya, a Madrid.

El president espanyol ha assegurat que "Espanya és un país amb una democràcia exemplar capaç de donar resposta als reptes del futur i als desafiaments dels que ens volen portar al passat", i "compta amb l'energia de molts espanyols, molts catalans, sensats, demòcrates i moderats, cada vegada més oblidats per un gir radical i divisiu".

"A tots aquests catalans i espanyols els vull dir que segueixin mantenint la seva confiança en el futur", ha dit, perquè "els deliris autoritaris i frontistes mai podran vèncer la serenitat i equilibri del nostre estat democràtic".

[Font: Nació digital, Barcelona, 05jul17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 05Jul17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.