Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

26jul17


Rajoy fa el primer pas per tombar la reforma del reglament del Parlament i la desconnexió exprés


El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha sol·licitat aquest dimecres un dictamen urgent al Consell d'Estat després de l'aprovació, fa unes hores, de la reforma del reglament de Parlament per tramitar per la via urgent les lleis de desconnexió, segons han informat a Europa Press fonts de Moncloa.

L'executiu ha subratllat que aquesta modificació permetrà la tramitació pel procediment de lectura única de disposicions legals i podria ser utilitzat per aprovar les lleis del referèndum i de transitorietat

En concret, el Parlament català ha donat llum verda amb els 72 vots de JxSí, la CUP i el diputat no adscrit Germà Gordó i malgrat el rebuig de la resta de grups -63 vots- la reforma del reglament de la Cambra que permetrà a els dos partits independentistes aprovar pel mecanisme de lectura única la desconnexió.

[Font: Nació digital, Barcelona, 26jul17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 27Jul17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.