Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

11ene13


Rovira remarca que el text de la declaració de sobirania és un document de treball fet amb vocació de sumar


La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha assegurat aquest divendres que el text de la declaració sobiranista pactada amb CiU que ahir es va fer arribar a tots els partits favorables al dret a decidir és un "document de treball" que té "vocació de sumar". Rovira ha lamentat la filtració de "l'esborrany" perquè ha assegurat que no és el definitiu i ha insistit que l'objectiu és analitzar les aportacions del PSC, ICV i la CUP per intentar arribar al màxim consens perquè la declaració sobiranista, que es vol portar al ple del Parlament del 23 de gener, compti amb el suport de la "màxima representació del país".

En declaracions a Els matins de TV3, Rovira ha fet una crida al PSC perquè faci les aportacions i les esmenes necessàries per aconseguir un consens sobre el document que permeti arribar a un acord. Rovira ha assegurat que a partir d'ara es posaran en contacte amb els diferents partits per escoltar les seves aportacions perquè l'objectiu i el més important és aconseguir, tal com també defensa ICV, un "gran pacte nacional de país" pel dret a decidir.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 11ene13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 11Jan13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.