Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

11ene13


El PP català estudia amb Madrid "mecanismes legals" per frenar la declaració de sobirania


La presidenta del PP català, Alicia Sánchez Camacho, ha explicat aquest divendres que ha contactat amb el Govern de Mariano Rajoy per estudiar els "mecanismes legals i possibles" per frenar la declaració de sobirania de CiU i ERC.

En roda de premsa, ha equiparat el seu contingut amb una "declaració d'independència, fora de la llei, de la Constitució i l'Estatut", i suposa, segons la seva opinió, una de les grans provocacions i desafiaments dels 30 anys de democràcia i de construcció d'un projecte comú amb Espanya. Camacho ha titllat el text d'il·legal, antidemocràtic, sectari i partidista.

Per tot plegat, la líder popular ha afirmat que valoraran amb el govern central la continuïtat dels pactes que el PP manté amb CiU a la Diputació de Barcelona i altres organismes, un procés que també han iniciat des de la federació.

Sánchez-Camacho ha lamentat que no s'hagi fet arribar la declaració a tots els partits.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 11ene13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 11Jan13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.