Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

07sep17


La Moncloa diu que la impremta de Constantí imprimia actes d'escrutini


La Moncloa assegura que l'empresa de Constantí, que aquest dimecres al vespre va ser escorcollada per la Guàrdia Civil, es trobava imprimint actes d'escrutini del referèndum, segons han informat fonts de vicepresidència del govern espanyol.

En conseqüència, les fonts asseguren que l'empresari "tindrà alguna cosa a dir" al respecte, quan hagi de fer la declaració sobre l'assumpte. A l'executiu central, però, es reiteren en la idea que el ministre d'Hisenda segueix rebent tots els papers de la Conselleria d'Economia que ratifiquen que no hi ha despeses per al referèndum.

Així mateix, insinuen que aquesta podria ser una primera línia d'investigació per saber "qui paga" tot el procediment de preparació de l'1 d'octubre. En aquest sac inclouen també les urnes, després que el president Carles Puigdemont assegurés que ja n'hi havia 6.000 —però a la Moncloa neguen saber si tenen aquesta informació—.

[Font: Par Estefania Molina, El Nacional, Barcelona, 07set17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en España
small logoThis document has been published on 11Sep17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.