Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

14sep17


Junqueras no enviarà més a Montoro els informes de despeses pel referèndum


El vicepresident Oriol Junqueras ha enviat aquest dijous una carta al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, per deixar-li clar que no li notificarà les despeses relacionades amb el referèndum. Junqueras li ha assegurat a Montoro que deixaran d'enviar els certificats a Hisenda relacionats amb el control setmanal que va imposar la Moncloa al juliol, i l'informe que havia de ser enviat avui ja no ha sortit de la Generalitat. Així ho ha avançat TV3, que també ha detallat que el Govern té "marge de tresoreria" per pagar factures.

La mesura de pressió de l'Estat incloïa una amenaça: si no s'enviaven els informes setmanals, l'executiu de Mariano Rajoy no pagaria les quantitats compromeses pel fons de liquiditat autonòmica (FLA). Junqueras ha decidit eximir els responsables de fer els informes de la seva responsabilitat.

[Font: Nació digital, Barcelona, 14set17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 14Sep17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.