Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

15ene13


El govern demana "gestos" al PSC per afegir-se al "diàleg intens" per acordar la declaració


El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha fet una crida al PSC perquè faci "gestos" com han fet altres formacions, en referència a CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP, per afegir-se al "diàleg intens" per aconseguir arribar a un consens sobre la declaració de sobirania que defensa el dret de decidir del poble català. "No sóc ningú per dir què ha de fer el PSC, només constato com han anat les coses en les últimes hores", ha afirmat Homs en la roda de premsa posterior al consell executiu d'aquest dimarts.

El que persegueix la declaració, segons Homs, és el dret a decidir i la voluntat de que el poble català decideixi sobre el seu futur. Per aquest motiu ha demanat al partit dels socialistes que faci "gestos clars i evidents" com la resta de formacions, que aquest dimarts al matí han registrat al Parlament diferents declaracions i que s'han mostrat predisposats a dialogar per arribar a un acord.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 15ene13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 15Jan13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.