Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

15ene13


Homs: "Un dia el govern espanyol declararà inconstitucional parlar en català"


El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha respost a la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre l'euro per recepta a Catalunya assegurant que "un dia el govern espanyol declararà inconstitucional parlar en català". De fet, Homs ha retret a l'executiu de Rajoy que porti al TC "qualsevol cosa que fa Catalunya", fins i tot ha criticat que insinuï "que és inconstitucional una declaració de sobirania" que encara no ha estat aprovada al Parlament. "Ni fan ni deixen fer", ha insistit. "Qualsevol cosa que fem des de Catalunya es considera inconstitucional. Es veu que el concepte inconstitucional és un valor escàs, partidari i interessat i molt lluny del que ells [el govern espanyol]diuen defensar".

Homs ha insistit que presentaran recurs al TC contra la decisió de suspendre l'euro per recepta i que argumentaran les conseqüències econòmiques hi haurà amb aquesta decisió. També ha reiterat "l'ús mal intencionat del que és constitucional i que no ho és per part del govern espanyol" i s'ha preguntat com explicaran a Europa aquesta decisió.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 15ene13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 15Jan13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.