Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

15sep17


La Guàrdia Civil requisa 100.000 cartells del referèndum en una impremta


La Guàrdia Civil ha requisat 100.000 cartells del referèndum d'una impremta del barri del Poblenou de Barcelona després d'un setge contra empreses que ha durat dies. Des de la setmana passada, agents del cos han estat inspeccionant impremtes per trobar material relacionat amb el referèndum i aquest divendres finalment han aconseguit cartells de l'1-O.

Durant el dia d'avui, el cos ha escorcollat impremtes a l'Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat, i s'ha personat davant d'una impremta a Badalona, tot i que no hi ha pogut entrar perquè era tancada. Al primera hora de la tarda, els agents han abandonat l'empresa de l'Hospitalet amb les mans buides.

El setge del govern espanyol fa dies que dura. La setmana passada, agents van entrar al setmanari El Vallenc i van inspeccionar una impremta de Constantí cercant material relacionat amb el referèndum, sense èxit.

[Font: Nació digital, Barcelona, 15set17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 15Sep17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.