Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

15sep17


La Guàrdia Civil també tanca el web sobre les garanties del referèndum


La Guàrdia Civil ha procedit el matí d'aquest divendres per ordre judicial al tancament de la pàgina web garanties.cat sobre el referèndum convocat per la Generalitat per a l'1 d'octubre i suspès pel Tribunal Constitucional. Quan s'intenta intentar entrar a la pàgina web es pot llegir: "Aquest domini ha estat intervingut i es troba a disposició de l'autoritat judicial". A sota s'hi troba el logotip de la Guàrdia Civil, tot i que en alguns dispositius encara es pot consultar amb normalitat.

Aquest dijous Mercedes Armes, magistrada del Tribunal de Justícia de Catalunya (TSJC) i instructora de la querella contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el seu Govern, va acordar "deixar de forma immediata fora de línia i desactivar" aquest web.

Argumentava la decisió d'ordenar el tancament, tot i que no es constata que estigui administrada directament pel Govern, perquè el seu contingut "és clarament atemptatori dels advertiments que tal govern ha estat objecte i la desatenció ha provocat aquestes diligències", en constatar l'estreta relació del web amb la celebració del referèndum.

[Font: Nació digital, Barcelona, 15set17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 15Sep17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.