Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

15sep17


La Guàrdia Civil entra a la redacció de NacióDigital i identifica redactors


La Guàrdia Civil ha entrat a la redacció del NacióDigital per lliurar la interlocutòria del TSJC. Els agents també han entrat a les redaccions d'El Punt Avui de Barcelona i també a les de Vilaweb, d'El Nacional i del Racó Català. Els agents investiguen els mitjans que han publicat la publicitat institucional del referèndum de l'1 d'octubre i han lliurat la notificació del TSJC.

A la redacció de NacióDigital de Barcelona s'hi han presentat dos agents de paisà. Han prohibit fer fotografies i han identificat els redactors que en aquells moments eren a la seu del diari. Després d'un quart d'hora han marxat.

La interlocutòria emesa pel tribunal, demanava al cap de la Unitat Policial Judicial de la Guàrdia Civil a Catalunya que, amb la "major brevetat", digués quins mitjans de comunicació havien inserit "publicitat o propaganda del referèndum", a més de TV3 i Catalunya Ràdio.

Un cop verificat, deia el tribunal, "es procedirà a fer-los immediatament el requeriment per a què cessin la publicitat". A més, demanava que se'ls comuniqués "les eventuals responsabilitats" en les quals poden incórrer si desatenen el requeriment.

[Font: Nació digital, Barcelona, 15set17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 15Sep17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.