Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

16set17


La Fiscalia cita a declarar els alcaldes de Mollerussa i Cervera


La Fiscalia ha citat a declarar els alcaldes Marc Solsona, de Mollerussa, i Ramon Royes, de Cervera, el 19 i 20 de setembre respectivament com investigats pel seu suport a la independència.

Aquesta suposa la primera citació amb data i hora després de l'advertència de l'òrgan judicial a més de 712 alcaldes catalans per haver firmat el seu suport a la Llei del Referèndum.

Lluny de sentir-se derrotat per la decisió del Fiscal, Royes ha reivindicat el seu suport a l'1-O a través de Twitter, afirmant que "Ja estic citat per fiscalia. Per defensar la democràcia. Hem guanyat! No se'n sortiran. El món ho està veient. Ni un sol pas enrere".


Feu clic per ampliar

Així mateix, Solsona ha informat a través de la xarxa social la seva citació, afegint un optimista "Seguim!".


Feu clic per ampliar

Aitona, Almacelles, Fondarella i el Pont de Suert, també

Els alcaldes Rosa Pujol (Aitona), Josep Ibarz (Almacelles), Joan Reñé (alcalde de Fondarella i president de la Diputació de Lleida) i José Aš Troguet (el Pont de Suert) també han estat cridats a declarar, poc després de saber-se les citacions de Mollerussa i Cervera.

Tal i com ha recollit l'agència de notícies ACN, tots els alcaldes asseguren que esta "molt tranquils" i que aniran a declarar amb la convicció que no han fet res malament.

[Font: El Nacional, Barcelona, 16set17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 18Sep17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.