Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

18set17


La Guàrdia Civil confisca ara 113.000 díptics del referèndum a Sabadell


La Guàrdia Civil ha intervingut aquest dilluns material relacionat amb el referèndum en una nau situada a Sabadell, segons han confirmat fonts de l'institut armat. En concret, s'han emportat uns 100.000 díptics de publicitat de l'1-O. Es tracta de material de campanya amb el timbret de la Generalitat en què s'hi podia veure la imatge de les vies bifurcant-se, amb un cantó en català i l'altre en castellà.

L'operatiu s'ha dut a a terme aquest matí en l'empresa Enquadernacions Rovira, situada al carrer Bernat Metge, número 92, de Sabadell, a la Zona Hermètica. Els agents han arribat a les 7 del matí i han marxat a dos quarts de 9.

Segons ha explicat el gerent de l'empresa, David Rovira, a NacióDigital, els agents els han demanat les plaques originals per imprimir. "Els hem explicat que nosaltres no som impremta, que només enquadernem, motiu pel qual els hem dit que no en teníem, han aixecat acta, m'han identificat i han marxat amb el material", ha assenyalat Rovira.

La firma havia preparat un 350.000 díptics de la campanya, però aquest matí només n'hi havia poc més de 100.000, que són els que s'han emportat. Concretament, se'ls ha endut la policia judicial en un camió de petites dimensions.

Aquest cap de setmana, la Guardia Civil va confiscar 1,3 milions de cartells, díptics i fulletons de promoció del referèndum en una empresa de distribució de publicitat situada a Montcada i Reixac. Concretament, es van endur cartells de la Generalitat promocionant el referèndum, de la CUP i material que cridava a votar a favor del "sí".

[Font: Nació digital, Barcelona, 18set17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 19Sep17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.