Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

20sep17


Montoro notifica a Junqueras que la intervenció de la caixa del Govern ja és efectiva


El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha enviat una carta al vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, en què li notifica que l'ordre aprovada pel consell de ministres divendres passat que suposaria la intervenció de les finances "ja és d'obligat compliment". En la missiva, el ministre adjunta el model de "declaració responsable" que els òrgans de contractació i els interventors haurien d'entregar per certificar que les prestacions de béns i serveis no tenen relació amb el finançament de "cap activitat il·legal".

Igualment, en la carta, el ministre demana que aquest model, redactat pel govern espanyol, es publiqui en el perfil del contractant de la Generalitat de Catalunya. També demana que el model es faciliti als empleats públics amb responsabilitats en aquesta matèria "perquè puguin complir adequadament amb aquest acord".

[Font: Nació digital, Barcelona, 20sep17]

Tienda Donaciones Radio Nizkor

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 20Sep17 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.