Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

12feb13


José Zaragoza afirma que la informació d''El Mundo' "no s'ajusta a la realitat"


L'exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza ha assegurat que la informació publicada pel diari El Mundo "no s'ajusta a la realitat". "Les conductes que se m'atribueixen no són certes", ha dit en un comunicat després que el rotatiu mostrés un contracte de l'empresa Método 3 on figura el PSC com a client i José Zaragoza com a contacte.

Segons el diari, el contracte era per espiar una reunió entre Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

El socialista ha negat haver-se apartat "del que estableixen les lleis en el desenvolupament" de les seves funcions, i ha amenaçat amb accions legals. Segons ha dit, ho ha traslladat als seus advocats per fer valer els seus drets legals.

[Font: El Punt Avui, Acn, Barcelona, 12feb13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 13Feb13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.