Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

01mar13


Sánchez-Camacho compareix al jutjat per la demanda contra Método 3


La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha arribat aquest divendres a la Ciutat de la Justícia, on la titular del jutjat de primera instància número 21 de Barcelona l'ha citat per declarar per la demanda civil contra Método 3 pel suposat espionatge al restaurant La Camarga. També està citada l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez, per saber quines mesures cautelars sol·licitaran en relació amb el presumpte espionatge de què van ser objecte.

Segons, Camacho, l'enregistrament de la seva conversa amb Victòria Álvarez al restaurant, on suposadament li va explicar a la dirigent popular que el fill gran de Jordi Pujol evadia diners fora de l'Estat, va suposar una vulneració al dret a l'honor i, per això, demana a la jutge que prohibeixi la difusió de la gravació.

Els responsables de Método 3, l'agència de detectius que va encarregar-se de la gravació, han assegurat que aquesta gravació es va fer amb el consentiment de la líder popular. Si fos així, no haurien incorregut en cap delicte.

Alícia Sánchez-Camacho ha denunciat aquest presumpte espionatge tant per la via civil com la penal.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 01mar13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 04Mar13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.