Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

05mar13


Torres-Dulce accepta la renúncia del fiscal superior de Catalunya


El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce ha acceptat aquest dimarts la renúncia que li ha presentat el fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, després que el passat dilluns fos expedientat per considerar legítim que es consultés als catalans sobre el seu futur polític. La dimissió, però, no es farà efectiva fins que la fiscalia nomení el substitut.

El mateix Rodríguez Sol ha explicat a la sortida de la reunió que ha mantingut aquesta tarda a Madrid amb Torres-Dulce que ha posat el seu càrrec a disposició de la fiscalia, que l'ha acceptada. "He explicat els motius que em van portar a aquestes últimes actuacions. Vull deixar clar que he procurat actuar amb lleialtat al fiscal general de l'Estat", ha dit Rodríguez Sol.

Torres-Dulce va obrir el passat dilluns un expedient per destituir Rodríguez Sol per les polèmiques declaracions en que defensava el dret a decidir i va signar un decret per iniciar els tràmits de substitució del fiscal en cap de Catalunya, nomenat el juliol passat.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 05mar13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 06Mar13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.