Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

20mar13


Ja són quatre els diputats del Parlament imputats


Oriol Pujol és el quart diputat imputat. Els altres són els també convergents Ferran Falcó i Xavier Crespo i el socialista Daniel Fernández. Falcó va ser el primer. De fet, l'any 2011, quan va obtenir l'escó, ja feia més d'un lustre que ho estava pel suposat cobrament de comissions per part d'Adigsa quan ell n'era el president, el famós 3% que Maragall va treure al Parlament. El cas porta anys bloquejat per la complexitat d'una pericial demanada per la seva defensa. A més, des que Falcó és diputat, és també aforat, i ara és el TSJC, que fa mesos que té pendent la decisió, qui ha de ratificar-ne la imputació.

Però ha estat en les últimes setmanes quan la ràtio d'imputats s'ha disparat al Parlament. El TSJC va imputar primer Crespo pel cas Clotilde, que indaga una xarxa de blanqueig vinculada a la màfia russa. I després, Fernández en una peça separada del cas Mercuri centrada en la manipulació d'un concurs per collocar una exalt càrrec del tripartit a l'Ajuntament de Montcada.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 20mar13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 21Mar13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.