Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

14abr13


Mas descartat per ara la declaració unilateral d'independència


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha donat el tret de sortida a una campanya de CDC per fer pedagogia sobre el dret a decidir i l'estat propi al llarg de tot el territori català amb un acte a Pallejà. Artur Mas ha presentat el camí de la consulta i l'estat català com a única via perquè Catalunya surti amb èxit de la situació "d'emergència" actual. I per fer-la possible, Mas creu que l'única garantia és construir una majoria sòlida favorable perquè una declaració unilateral d'independència seria, segons ell, poc democràtica.

En aquest sentit, ha parlat de la importància clau del Baix Llobregat. "Si al Baix Llobregat triomfa, si es fa un forat, si construïm majories socials sòlides, la resta vindrà donada". I és que, al seu entendre, aquest camí "únicament depèn de la voluntat de la ciutadania".

[Font: El Punt Avui, Pallejà, 14abr13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 15Apr13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.