Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

22abr13


Detenen a Barcelona l'exmembre del GAL Michel Domínguez en una operació contra el narcotràfic


La policia espanyola va detenir dissabte passat a l'estació de Sants de Barcelona l'ex policia i exmembre del Grup Antiterrorista d'Alliberament (GAL) Michel Domínguez en el marc d'una operació contra el narcotràfic. Segons han confirmat fonts policials, Domínguez va arribar dissabte passat a l'estació de Sants de la capital catalana en un tren AVE procedent de Madrid i va ser arrestat per membres de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udyco) del CNP.

L'operació policial continua oberta i es troba sota secret de sumari, motiu pel qual es desconeixen més detalls. No es descarten noves detencions. Està previst que Domínguez passi a disposició judicial en un jutjat de Barcelona un cop esgotades les 72 hores de detenció preventiva.

Domínguez va ser, juntament amb José Amedo, les cares visibles del GAL a la dècada dels 80. Ambdós van ser condemnats l'any 1991 a 108 anys de presó per sis delictes d'assassinat i associació de malfactors. Anys més tard, el 1998, Domínguez va ser condemnat a més de dos anys més pel segrest del ciutadà francès Segundo Marey i l'any 2000 va sortir de la presó.

[Font: El Punto Avui, Barcelona, 22abr13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 22Apr13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.