Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

07may13


Sánchez-Camacho qualifica Pere Navarro de "tonto útil"


La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha qualificat aquest dimarts el primer secretari del PSC, Pere Navarro, de "tonto útil" arran de la seva participació a la cimera sobre el dret a decidir. Durant una entrevista a Antena 3, Sánchez-Camacho ha assegurat que Navarro està "acomplexat", i que està "més a prop de Mas i del nacionalisme" que de la defensa de la unitat d'Espanya.

En aquest sentit, ha afegit que el primer secretari del PSC s'està convertint en un "gravíssim problema" a l'hora de defensar la unitat espanyola. De fet, al seu entendre, al president de la Generalitat, Artur Mas, li interessava que Navarro sortís a la "foto" de la cimera.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 07may13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 07May13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.