Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

08mai13


Mas avisa sobre el compliment del dèficit: "Si cal confrontació, hi haurà confrontació"


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha avisat aquest dimecres que si cal, hi haurà "confrontació" amb el govern espanyol per l'objectiu de dèficit del 2013. Durant la sessió de control al Parlament, s'ha defensat dels grups que li demanen que presenti ja el pressupost, en concret el PSC, el PP de Catalunya, ICV-EUiA i C's.

Després de la intervenció del líder del PSC, Pere Navarro, Mas ha subratllat: "El govern no està paralitzat, senyor Navarro, interpreta com a paràlisi el no portar els pressupostos, però és al revés, és una decisió de l'executiu proactiva per dir que per aquests dèficits que se'ns volen imposar no passarem. Si cal confrontació en aquest sentit, hi haurà confrontació".

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha alertat que l'executiu català està "paralitzat" perquè "només té el camí de la independència" i ni presenta pressupost ni aporta mesures contra la crisi econòmica.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 08mai13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 10May13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.