Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

15mai13


Monago diu que Catalunya és "insaciable" i que incomplirà qualsevol dèficit que se li marqui


El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha assegurat que el nacionalisme català és "insaciable" i ha afirmat que "ni compleix ara ni complirà l'objectiu de dèficit que se li marqui".

"Si se li posa l'1,8% sobrepassarà l'1,8%; si se li posa el dos, sobrepassarà el 2, i si se li posa el tres, sobrepassarà el tres. I gravin aquesta conversa i d'aquí a un any en parlem", ha asseverat Morago en una entrevista aquest dimarts a la nit a la Cadena COPE.

Per Monago, parlar d'asimetria en l'objectiu de dèficit "és permetre a qui va incomplir, que possiblement segueixi incomplint, i a qui va complir, com és el cas d'Extremadura", doncs es diu que les comunitats són "diferents i hem d'atendre la diferència", s'ha lamentat.

"Llavors, jo per què vaig complir?", s'ha preguntat Monago, que ha recordat que ha fet un "ajust" per ser la comunitat amb menys dèficit i per això considera que "no em valen els tractaments diferenciats".

[Font: El Punt Avui, Ep, 15mai13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 15May13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.