Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

19mai13


Mas adverteix Wert que atacant el català no dividirà Catalunya


El president de la Generalitat, Artur Mas, recorda al ministre d'Educació, José Ignacio Wert, que la llengua catalana és "patrimoni de tots els catalans" i li adverteix que atacant-la no podrà dividir Catalunya: "Hi ha una unitat molt gran a l'hora de defensar allò que per a nosaltres és fonamental".

Mas també ha instat Wert a prendre nota de les repercussions de les seves accions: "La desconnexió emocional de molta gent de Catalunya respecte l'estat espanyol passa per aquestes agressions.

No hi ha pitjor sord que el que no vol escoltar", ha etzibat. Mas ha fet aquestes declaracions durant una visita institucional a Folgueroles (Osona), on els veïns l'han rebut amb una marea de banderes estelades.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 19mai13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 21May13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.