Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

19mai13


ICV rebutja una candidatura europea amb CiU i ERC perquè seria "enganyar la gent"


La coordinadora nacional de ICV, Dolors Camats, ha rebutjat la possibilitat de formar en les pròximes eleccions europees una candidatura unitària amb CiU i ERC per defensar el dret a decidir perquè seria "enganyar la gent".

"No és la nostra aposta. És enganyar la gent i és clarament una cortina de fum per tapar les vegonyes de CiU i de la seva aliança de govern amb ERC", ha afirmat la dirigent ecosocialista en una entrevista d'Europa Press.

"Per defensar el dret a decidir i comprometre'ns en l'exercici d'una consulta no ens fa faltar anar en una llista electoral ni donar suport als Pressupostos de la Generalitat", ha assegurat.

La colíder d'ICV ha advertit l'executiu de Mas que "o la defensa del dret a decidir és plural o no serà", per la qual cosa els ha emplaçat a no tractar d'associar-les a un govern o a unes sigles.

A més, ha argumentat que pot ser perjudicial per al procés sobiranista que CiU tracti de vincular el dret a decidir a un govern que està "empitjorant les condicions de vida de la gent i que imposa receptes neoliberals". Per aquest motiu ha reclamat que el procés pel dret a decidir el piloti el Parlament.

[Font: El Punt Avui, Barcelona, 19mai13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 21May13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.