Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

12ago13


Els catalans a l'exterior preparen més de 60 cadenes humanes a les principals ciutats del món


La Via Catalana no només unirà el país de sud a nord. Els catalans a l'exterior ja han organitzat més de 60 cadenes humanes per donar a conèixer el procés sobiranista a tot el món. La majoria es faran el cap de setmana del 24 i 25 d'agost i del 31 d'agost i 1 de setembre. Fins ara se n'han fet quatre: Roma (Itàlia) i Szczecin (Polònia) el 3 d'agost; Viena (Àustria), el 13 de juliol, i Hong Kong, el 9 d'agost.

Al mapa que acompanya aquesta informació podeu veure la resta d'esdeveniments programats a tot el món.

Quan falta un mes perquè es faci la Via Catalana, la cadena humana que l'Onze de Setembre pretén creuar Catalunya per reclamar la independència, ja hi ha més de 300.000 persones inscrites. La cadena recorrerà més de 400 quilòmetres i passarà per 86 municipis.

Tot i que el nombre d'inscrits continua creixent, l'Assemblea Nacional Catalana remarca que encara queden trams interurbans per omplir al sud del país o al nord, com el que va de Figueres al Pertús. Per això, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha demanat que les persones que ja s'han inscrit en trams amb alta ocupació es desapuntin i s'apuntin de nou als trams a on els necessiten més per la baixa ocupació.

Com a assaig de la cadena humana de la Diada, l'ANC ha organitzat aquest cap de setmana cadenes humanes a Tarragona, Vic, Castelló d'Empúries i al cim del Pedraforca. Els formularis d'inscripcions continuen oberts a través de la web via.assemblea.cat.

[Fuente: Ara, Barcelona, 12ago13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 14Aug13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.