Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

14des13


El secretariat de l'ANC accepta per unanimitat la pregunta de la consulta


El secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) que s'ha reunit aquest dissabte a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), ha acceptat per unanimitat, durant el plenari, la pregunta de la consulta. "No era la nostra data i pregunta però ara ho són i a partir d'ara treballarem amb més força i empenta perquè el proper 9 de novembre el sí i sí sigui massiu", ha subratllat la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell.

Des de l'entitat han avançat que properament donaran a conèixer el seu pla d'acció per els propers mesos que té com a principal objectiu ampliar el suport a favor de l'independentisme i internacionalitzar "el conflicte català" perquè el món "sàpiga que volem votar i votarem".

[Font: El Punt Avui, San Feliu de Guíxols, Acn, El Punt Avui, 14des13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 17Dec13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.