Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

26des13


Tardà acusa Margallo de silenciar morts espanyols al Marroc


"Abans d'ahir vaig tenir ocasió de parlar amb un dels pares dels dos nois morts per la marina marroquina el 27 d'octubre. L'Abdeselam i l'Amin. L'un, 24 anys, l'altre només 20. Els dos ciutadans espanyols de Melilla. Berebers i musulmans, és a dir ciutadans de segona". Així comença la seva darrera entrada al blog, el veterà diputat d'ERC a Madrid, Joan Tardà, amb la que explica el cas dels dos joves morts ametrallats per la Marina Reial Marroquina.

Segons Tardà, el PP de Melilla va titllar els fets de "brutal assassinat"i, en canvi, el ministre d'Exteriors, José Manuel García Margallo, ha silenciat les morts per no "ofendre" la monarquina alauita. El cas ha aixecat una forta polseguera política a Madrid, sobretot, perquè segons Tardà si els hoves haguessin estat "cristians" el cas s'hagués investigat amb totes les conseqüències.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 26des13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 30Dec13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.