Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones Online
Derechos | Equipo Nizkor       

12sep12


"Tot és possible si hi ha voluntat, grans majories i capacitat de resistir"


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet aquest dimecres al matí una compareixença que ha qualificat "d'urgència" després de la multitudinària manifestació d'aquesta Diada. Mas ha assegurat que no li va "sorprendre" la presència d'un milió i mig de persones i ha volgut destacar la imatge de la "millor Catalunya", amb una mobilització caracteritzada pel "civisme". "Hem ofert al món i a Europa un missatge potent d'anhel de llibertat i de voler ser un poble normal". Mas ha assegurat que "encara que hi hagi molts obstacles, moltes dificultats, pocs precedents" i encara que el govern espanyol s'hi oposi i hi posi traves, "tot és possible si hi ha voluntat, grans majories i capacitat de resistir".

Pel president català, el missatge va ser "inequívoc". "Un clam molt clar i normal d'una nació que per seguir sent i per progressar demana tenir un estat, uns instruments per poder seguir sent en el futur".

[Source: El Punt Avui, Barcelona, 12sep12]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 12Sep12 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.