Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

25des13


Mas al rei: «Apostem tant per la convivència com per la llibertat»


Rèplica contundent del president de la Generalitat , Artur Mas , al missatge nadalenc del rei espanyol d'ahir a la nit amb què demanava "unitat" per contrarestar el procés sobiranista.

"Catalunya sempre ha apostat per la convivència , encara que en el moment actual, el que passa és que , al costat de la convivència , també ha apostat per la llibertat durant la commemoració del 80è aniversari de la mort del president Macià.

Mas també ha aprofitat per explicar que en assumir la presidència de la Generalitat es va fixar, "amb tota la modèstia", l'objectiu d'aconseguir unir la figura de dos expresidents.

"L'essència de la meva presidència havia de ser una síntesi entre Macià i Prat de la Riba " , és a dir , una combinació entre l'anhel de llibertat de Catalunya que pretenia Macià i l'afany constructiu del territori que va assolir el president de la Mancomunitat de Catalunya", ha afirmat.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 25des13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 30Dec13 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.