Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

30des13


Margallo adoctrina els diplomàtics espanyols sobre el procés català


El ministre espanyol d'afers exteriors, José Manuel García-Margallo, ha enviat a les ambaixades i consolats sota el seu càrrec un informe sobre la situació política a Catalunya. Es tracta d'un argumentari, avançat pel diari 'El País', que consta de 210 pàgines inspirades en la campanya 'Stronger together' amb què el govern britànic demana el 'no' a la independència d'Escòcia.

La intenció del ministeri amb l'informe, titulat 'Per la convivència democràtica', és que els diplomàtics espanyols tinguin consignes comunes per respondre a tot tipus de qüestions relacionades amb el procés català i la celebració, el proper 9 de novembre, d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya.

El text, adreçat a 129 ambaixades i 92 consolats, defensa la idea que el separatisme no és una opció democràtica sinó que representa la ruptura del marc constitucional.

[Font: Nació digital, Barcelona, 30des13]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en Espaņa
small logoThis document has been published on 02Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.