Información
Equipo Nizkor
        Tienda | Donaciones online
Derechos | Equipo Nizkor       

09gen14


Morenés: «Els militars estan preocupats per la unitat d'Espanya»


Avís del ministre espanyol de Defensa, Pedro Morenés, que ha assegurat aquest matí que als militars els preocupa que alguns partits de Catalunya "puguin estar posant en qüestió un valor tan essencial com és la unitat d'Espanya". De tota manera, ha ordenat que "mantinguin la calma davant qui posa en dubte aquesta unitat".

En declaracions a la Cadena COPE , el ministre ha assegurat que, de moment, les aspiracions sobiranistes de la Generalitat "no estan a sobre de la taula" des del punt de vista operatiu de les Forces Armades.

Ara bé, ha volgut deixar clar que "els militars tenen una opinió personal , perquè són espanyols com tots els altres, i els preocupa" . "És responsabilitat de tots els espanyols mantenir la unitat, perquè és on està el millor futur", ha sentenciat el ministre.

[Font: Nació Digital, Barcelona, 09ene14]

Tienda de Libros Radio Nizkor On-Line Donations

DDHH en España
small logoThis document has been published on 10Jan14 by the Equipo Nizkor and Derechos Human Rights. In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, this material is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for research and educational purposes.